LEDIG STILLING

Styreleder og Styremedlem | AvantGarde Search

Bli med i styret til et annerledes rekrutteringsselskap som ønsker å modernisere en konservativ rekrutteringsbransje.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Styreleder og Styremedlem

Kontaktperson

Erik Falk Hansen

CEO and Chief Talent Sourcer

E-post

Telefon

AvantGarde Search har hatt en spennende reise siden oppstarten i 2019. Det har vært utrolig gøy å se hvor mange selskap innenfor teknologibransjen som har sett nytten av å benytte seg av moderne og smidige rekrutteringstjenester. Det å være «disruptive» var målet vårt og dette er noe vi skal fortsette å være på veien videre.

I dag er vi et team på 10 AvantGardere i Oslo og København som elsker å jobbe med rekruttering. Hos oss vil du bli sittende i et styre (enten som styreleder eller styremedlem) hvor du blir en del av et selskap med snille og hardtarbeidene mennesker, i tillegg til noen firbente venner som stadig besøker oss på kontorene på Youngstorget.

Vi befinner oss nå midt i en veldig spennende reise. Vi har satt nye mål for selskapet og fått på plass nye systemer og rutiner. På mange måter blir reisen videre et AvantGarde Search #2 som er rettet mot fremtidens behov.

For de som jobber her skal vi skape en arbeidsplass preget av varme, energi, driv og samarbeid. Vi har en genuin vilje til å hjelpe hverandre, både når vi jobber mot felles og individuelle mål. Vi ser viktigheten av å skape en kultur hvor vi både lærer faglig, men også hvor vi bygger sterke bånd og har det gøy sammen. Dette er også noe som naturligvis gjelder for styret.

 

2023 brukte vi på å forberede oss selv for videre vekst, dette gjennom en emisjon, intern omstilling og store endringer med tanke på leverandører og tjenester vi tar i bruk. Markedet er tøffere enn noen gang, men vi føler vi nå er der hvor vi kan langsomt begynne vekstplanene våre

Trine Tolfsby, CEO

Hvem ser vi etter?

For Styreleder ser vi etter en person som har erfaring med Styrearbeid og en person som har erfaring fra å være med på en vekstreise, da helst innenfor teknologibransjen. Kanskje du har sittet som Styreleder i en start-up eller lignende?

For Styremedlem ser vi etter folk med erfaring innenfor områder som forretning, juss, entreprenørskap, markedsføring, HR med mer. Det er en fordel om du har noe erfaring fra styrearbeid.

Ellers er det også en stor fordel om du har et betydelig nettverk innenfor teknologibransjen og næringslivet gnerelt.

Hva kan vi tilby?

Som et lite selskap, og det tøffe markedet som er per i dag, så kan vi ikke tilby store summer verken for Styreleder eller Styremedlem. Vi har dog satt av et budsjett til Styreleder hvor det vil være mulighet for eierandeler i selskapet.

Vi håper dog de mer «myke» tingene vi kan tilby allikevel gjør dette spennende:

  1. Du kommer tett opp mot teknologibransjen og vårt betydelig øko-system.
  2. Vi stiller våre ansatte til rådighet for å støtte godt bekjente du har som trenger hjelp med CV, jobbsøk med mer.
  3. Vi kan holde work-shops rundt rekruttering for selskapet / selskapene du selv er involvert i.
  4. Ellers dekker vi naturligvis forsikring og alle kostnader assosiert med styremøter osv.

Neste steg?

Ta kontakt med Trine Tolfsby eller Erik Falk Hansen for mer info. Vi kan gjerne sende deg personalhåndboken som gir deg masse mer info om hvem vi er og hva planene våre er videre.

Erik – efh@avantgardesearch.no | +47 40 43 54 93

Trine – trine@avantgardesearch.no | +47 98 25 26 70