LEDIG STILLING

Seniorkonsulent | tilde Consulting AS

Bli med å forme selskapets fremtid! Styr din egen hverdag og bygg kompetanse – alt i et faglig fokusert og omsorgsfullt miljø

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Seniorkonsulent

Kontaktperson

Håkon Dager

Talent Sourcer

E-post

Telefon

Kontaktperson

Trine Tolfsby

Interim CEO, AvantGarde Search AS

E-post

Telefon

Velkommen til tilde – ditt neste eventyr! Vi er ikke bare et konsulentselskap, men en sammensveiset gjeng som har et felles mål: å skape verdi og jobbe smartere. Hvis du vil være med på å bygge noe stort, er engasjert i smidig og ønsker å være en del av et ungt selskap med store ambisjoner, er dette stedet for deg. Hos oss finner du et fagmiljø som er dedikert til deling og kontinuerlig læring. Scroll ned, og les mer om hvordan du kan bli en viktig brikke i vår fremtidige vekst! 🚀💻🤝

Hva skal du gjøre?

I tilde vil du kunne ha roller som utvikler, techlead eller teamlead hos en av våre mange spennende kunder. Du vil bli en nøkkelperson i tverrfaglige team som har kundens behov i fokus. Mer enn bare tekniske ferdigheter ønskes, din rolle er å tilføre trygghet, engasjement og entusiasme, noe som blir avgjørende for å styrke det interne fagmiljøet vårt i Tilde. Gjennom din deltakelse bidrar du aktivt til selskapets vekst og formingen av vår fremtid. Din påvirkning strekker seg utover det umiddelbart tekniske, med et mål om å være med på å bygge noe ekstraordinært.

Hos oss:

Tilde Consulting AS er et nytt og friskt pust i konsulentbransjen. Vi ser etter en seniorkonsulent med omfattende erfaring innen backend- og fullstack-utvikling til vårt team. Hos oss vil du i tillegg til å opprettholde høye standarder for kvalitet, også bidra aktivt til å skape en positiv og engasjerende arbeidsatmosfære. Vi tror på å skape langsiktige løsninger og å utvikle en kultur preget av samarbeid, kreativitet og høy kompetanse. Hvordan vi gjør dette avhenger av kundens behov og deres utgangspunkt. Vi bistår kundene med å oppnå deres mål og leverer alltid verdi utover rollebeskrivelsen, samtidig som vi tilpasser oss deres behov.

Hvorfor tilde:

Vår arbeidsplass gir ikke bare rom for profesjonell utvikling, men sikrer også at du umiddelbart blir en integrert del av vårt fellesskap. Vi er stolte av å være et lite og intimt miljø hvor samarbeid, vennskap og kompetanse står sentralt. Vi står for kontinuerlig faglig vekst og fasiliteter for at du til enhver tid skal kunne fortsette å bygge din egen kompetanse. Derfor arrangerer vi blant annet månedlige tildedager, med fokus på deling av kompetanse, god mat og noe sosialt. Vår fagdag starter etter lunsj og vi kompenserer for den fakturerbare tiden som medgår. 

Ansattgodene er noe du som enkeltperson kan være med å påvirke, og vi prioriterer din trygghet gjennom gode forsikringsavtaler. Derfor har vi bestemt oss for at du som ansatt skal få komme med egne ønsker rundt hvilke goder som betyr mye for deg. For 2024 var de ansatte med å stemme frem følgende goder: klesbudsjett, kaffeabonnement (evt te, morgenlevering eller lignende), julevask, helsesjekk,influensavaksine og privat reisebudsjett. 

Fleksibilitet er nøkkelen, og vår utvidede egenmelding gir ekstra frihet i arbeidshverdagen. Bli en del av vårt team, hvor vi verdsetter hver enkelt ansatt og skaper en arbeidsplass der vekst, trivsel og unike fordeler går hånd i hånd med forventningene. Vi tilbyr fleksible arbeidstider og frihet til å planlegge feriedager, forutsatt at det er i samsvar med kundens behov og avtaler. Hos oss får du bredbånd, mobiltelefon og laptop som en selvfølgelig del av våre goder. Du har muligheten til å sikre eierandeler og være med på å forme et ungt og lovende selskap, samtidig som vi tilbyr svært attraktive lønnsvilkår.

Hvem ser vi etter:

  • Minimum 5 års erfaring som konsulent med Backend/Fullstack
  • Solid kompetanse i .NET eller JAVA
  • Erfaring med skyteknologi, event-basert arkitektur og/eller sikkerhet
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Gode kommunikasjonsevner og en problemløser

Utdanning:

  • Minimum bachelor innen relevante fagområder for IT-utvikling

Neste steg for deg:

Vi takker deg for din interesse i denne stillingen! Dersom du føler deg inspirert av denne muligheten, ber vi deg vennligst søke med din CV. Alternativt kan du ta kontakt med en våre rekrutteringspartnere, Håkon Dager eller Trine Tolfsby i AvantGarde Search, for å få mer detaljert informasjon om stillingen og rekrutteringsprosessen.